Kezdőlap

Tereprali & offroad


A helyszínről jelentjük


Hírlevél regisztráció

FIA Világkupa Állása


Versenynaptár

Galéria főoldal

Impresszum


Médiaajánlat


Fotó Szolgáltatások


Public Relations


Referenciák


Kérjük, írja be a keresendő szót (szavakat), és nyomjon Enter-t!

Ez a marathonrally.com "Tereprali & Offroad" hírrovata. Az összes hír megtekintéséhez használja a hír alatti linket vagy a bal oldali fomenüt.

Laller a beteg gyerekekért.A zsámbéki vezetéstechnikai pályát igen rendhagyó, de annál nemesebb rendezvénnyel fogják felavatni, október 14-én: az elmúlt években nagy sikert aratott Örömautózás programtól és gyermekkacajoktól lesz hangos majd a helyszín. Immáron 5. alkalommal szervezik majd meg az eseményt, ahol súlyos betegségekkel küzdő gyermekeknek szeretnének kedveskedni a szervezők. Szombathelyről, Szegedről, Budapestről és Miskolcról érkeznek majd a kicsik, hogy kipróbálhassák, milyen is egy rallyautó jobb oldalán utazni. Több mint harminc pilóta jelentkezett, hogy a tõlük telhetõ módon okozzanak örömet a kis betegnek. A rallysok között lesz Leitgéb Judit is, aki Suzuki Ignis versenyautójával érkezik meg Zsámbékra, valamint tiszteletét teszi majd a tereprallys motoros, Horváth Lajos “Laller” is.

Horváth Lajos “Laller”: Szívügyemnek érzem a gyerekek sorsát. Habár még nem voltam hasonló rendezvényen, igazán jó kezdeményezésnek tartom, hiszen olyan örömet okozhatunk a kicsiknek, ami egy életen át megmarad nekik. Szeretném átadni nekik azt, amit számomra a tereprally és a motorozás jelent, hogy megismerhessék e sportágnak is a szépségét. Különböző eseményeken már volt részem abban, hogy a gyerekek odajöttek hozzám, érdeklődtek és kipróbálták a versenyparipámat. Látva a mosolyukat, ami az arcukra volt írva, nekem is emlékezetessé tették azokat a pillanatokat.

Az eredeti tervek szerint a versenymotoromat is magammal vittem volna a rendezvényre, hogy a gyerekek megcsodálhassák, felülhessenek rá. A hétvégén azonban sajnálatos eset történt: a verseny- és az edzőmotorom is eltűnt a garázsból. Nagy erõkkel kutatok utánuk, remélem, hogy a tettes minél elõbb visszaszolgáltatja számomra, hogy én is hozzá tudjak járulni hétvégén a gyerekek szenvedésének enyhítéséhez. Arról nem is beszélve, hogy ellenkező esetben a versenyzõi karrierem is veszélybe kerülhet. Ennek ellenére ott leszek Zsámbékon, az V. Örömautózáson, hogy jobb kedvre derítsem a kicsiket!

Leitgéb Judit: Habár minden évben terveztem, hogy részt veszek az Örömautóztatás rendezvényen, eddig sajnos egyszer sem jött ez össze, mert mindig egy versenyen való szerepléssel ütközött az időpontja. Boldog vagyok, hogy idén semmi sem gátolta ezt meg. Úgy gondolom, hogy ezeknek a gyerekeknek kell valami, ami egy kicsit kizökkenti őket a betegségükből, a kórházi létből. A célunk az, hogy mosolyt varázsoljunk az arcukra és ezzel járuljunk hozzá a gyógyulásukhoz. Orvosi kutatások is alátámasztják, hogy az effajta élményterápiák és a pozitív hozzáállás segítenek a gyerekeknek abban, hogy legyőzzék ezeket a súlyos betegségeket.

Tavaly Pécsett, a Ranga László emlékversenyen már autóztattam leukémiából kigyógyult gyerekeket, akiket a Tölösi Péter Alapítvány segített. Hatalmas, de egyben megrázó élmény volt számomra is, hiszen akkor gondoltam csak bele igazán, mennyi mindenen mentek õk már keresztül… Igazi kis hősök! Mi ezzel az élménnyel szeretnénk plusz erőt adni nekik!Copyright 2007 - 2011 | Impresszum / Kapcsolat / Referenciák | Minden jog fenntartva
Irodák / Képviselők: London | Budapest | Qatar | Cairo | Kuala Lumpur | St. Petersburg | Praha | Manila
Magyar iroda: Kónya Rita | Berzsenyi u. 17. | 8900 Zalaegerszeg | Hungary
Telefon: +36 20 467 52 73 | Fax: +49 30 48 49 83 087 | E-mail: hungary@marathonrally.com