Kezdőlap

Tereprali & offroad


A helyszínről jelentjük


Hírlevél regisztráció

FIA Világkupa Állása


Versenynaptár

Galéria főoldal

Impresszum


Médiaajánlat


Fotó Szolgáltatások


Public Relations


Referenciák


Kérjük, írja be a keresendő szót (szavakat), és nyomjon Enter-t!
Ez a marathonrally.com "Tereprali & Offroad" hírrovata. Az összes hír megtekintéséhez használja a hír alatti linket vagy a bal oldali fomenüt.

Mercedes-Benz és Chrysler, Jeep, Dodge márkaképviselet nyílt Kecskeméten


Új értékesítési és szervizponttal bővül a DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. (DCAH Kft.) hálózata. 2007. április 4-én Kecskeméten ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Hovány Prémium Automotive Kft., a Mercedes-Benz személyautó és transzporter, illetve Chrysler, Jeep, Dodge kecskeméti felhatalmazott értékesítési és szervizpontja. A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. ezt követően is folytatja dinamikus hálózatbővítését.

A közel 2600 négyzetméteres márkakereskedés létrehozása 700 millió forint beruházással valósult meg, szigorú gyári előírások figyelembevételével. Az újonnan nyílt kereskedésben egyszerre 20 darab autó kiállítására van lehetőség. Így a szalonba betérő ügyfelek a Hovány Prémium Automotive Kft. által forgalmazott Mercedes-Benz személyautók és transzporterek, illetve Chrysler, Jeep és Dodge márkákhoz tartozó járművek széles kínálatát tekinthetik meg. A kereskedés mellett található szervizműhelyben egyszerre 8 darab jármű javítására lesz lehetőség.

„Új, kecskeméti partnerünk kiválasztásánál döntő szerepet játszott, hogy már évek óta sikeresen működteti márkaképviseleteit.” – nyilatkozta Martin Meuser, a DCAH Kft. ügyvezető igazgatója az ünnepélyes megnyitó rendezvényen. „Kecskeméten 2002. óta nem működött hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedés és szerviz. A régió kiemelt szerepet töltött be értékesítésünkben, ezért örömünkre szolgál, hogy ismét felhatalmazott márkakereskedés szolgálja majd ki nemcsak a Mercedes-Benz, hanem ezentúl a Chrysler, Jeep és Dodge ügyfeleit is.”

„Büszkeséggel tölt el, hogy a széles portfólióval rendelkező DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. a Hovány Prémium Automotive Kft.-t választotta értékesítési partnerévé Kecskeméten.” - mondta Hovány Márton, a Hovány Prémium Automotive Kft. tulajdonosa. „A Mercedes-Benz személyautók és transzporterek, továbbá a Chrysler, Jeep és Dodge márkák ezúttal könnyebben elérhetőek lesznek kecskeméti és a régióban élő ügyfeleink számára. A Hovány Prémium Automotive Kft. naprakész modellkínálattal nyitja meg kapuit: Kecskemét és a régió felhatalmazott értékesítési partnereként már a nyitás első napján kínáljuk a Mercedes-Benz legújabb modelljét, az új C-osztályt, melynek országos értékesítése mindössze néhány napja kezdődött hazánkban. Bízom benne, hogy új, fiatalos C-osztály nagy lendületet ad a DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft.-vel folytatott együttműködésnek.” – tette hozzá Hovány Márton.
A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. eredményei

A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft., a Mercedes-Benz, smart, Unimog, Chrysler, Jeep és Dodge márkák hivatalos magyarországi importőre valamennyi üzletága növelte értékesítését 2005-höz képest. A vállalat 2006-ban összesen 3793 darab járművet értékesített, amely 14,6%-os emelkedést jelent az előző évhez képest.

2006-ban a magyar személygépkocsi piac egészének, illetve egyes szegmenseinek csökkenése ellenére az előző évhez képest jelentős mértékben, 17,5%-kal 1327 darabra nőttek a Mercedes-Benz személyautók eladásai. 2006-ban összesen 145 darab smart talált gazdára, amely 16%-os emelkedést jelent. A Chrysler/Jeep/Dodge részleg 2006-ban összesen 245 darab járművet értékesített. Ez jelentős, 260,3%-os növekedést jelent az előző év értékesítési időszakához (2005. július-december) képest.

A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. a haszonjárművek területén is növelte eladásait: a transzporter üzletág 1,4%-kal, míg a tehergépjármű üzletág 12%-os eredményjavulást ért el.

Dinamikusan bővülő értékesítési és szervizhálózat

A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. folytatja dinamikus hálózatbővítését a fővárosban és vidéken egyaránt.

A Duna Auto Kft. a főváros III. kerületében új értékesítési és szervizközpontot létesített a Chrysler, Jeep és Dodge márkák számára.

A Pappas Auto Magyarország Kft. Székesfehérváron megkezdte a Chrysler, Jeep és Dodge modellek értékesítését és szervizelését.

A Tóth Auto Kft. a smart márka részére hozott létre értékesítési és szervizpontot Vácon.

2007. júniusában Budapesten az M3-as autópálya mellett szintén a Tóth Auto Kft. létesít új értékesítési és szerviz központot Mercedes-Benz személyautók, transzporterek, illetve Chrysler, Jeep és Dodge márkák részére.

A Tóth Autó Kft. Kaposváron egy új Mercedes-Benz személyautó és transzporter kereskedést nyit.

2007. szeptemberében a Carmo Kft. Nyíregyházán új értékesítési és szervizközpontot nyit Mercedes-Benz személyautók, transzporterek és a Chrysler, Jeep, Dodge márkák részére.

A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. szervizpartnereinek számát is tervezi bővíteni 2007-ben: Komáromban Mercedes-Benz transzporter és tehergépjármű, Törökbálinton Mercedes-Benz tehergépjármű szerviz áll majd az ügyfelek rendelkezésére. Kecskeméten további szerviz nyílik a Mercedes-Benz személyautók, transzporterek és tehergépkocsik számára.

Ezáltal a DaimlerChrysler Automotive Hungária 2007. végére a Mercedes-Benz személyautók területén 17, a smart-nál 2, a Chrysler, Jeep és Dodge márkák esetében 9, a Mercedes-Benz transzporterek területén 17, a Mercedes-Benz tehergépkocsik esetében pedig 1 értékesítési partnerrel rendelkezik majd.

Ezen kívül a Mercedes-Benz személyautó területen 22, a Chrysler, Jeep és Dodge-nál 9, a Mercedes-Benz transzportereknél 27, a Mercedes-Benz tehergépkocsiknál 14, Unimog-nál pedig 1 szervizpartnerrel rendelkezik majd.

A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. legnagyobb kereskedő partnere, a Pappas Auto Magyarország Kft. 2008-ban a Budaörsi úton új értékesítési és szervizpont megnyitását tervezi Mercedes-Benz személyautók és transzporterek, illetve Chrysler, Jeep és Dodge modellek számára. A DaimlerChrysler Automotive Hungária Kft. Győrben is tervezi a Mercedes-Benz értékesítési hálózat bővítését.

2007/05/24 21:20 CET | Szerző: MR/DaimlerChrysler Automotive Hungária/Kónya Rita


Copyright 2007 - 2008 | Impresszum / Kapcsolat / Referenciák | Minden jog fenntartva
Irodák / Képviselők: Cologne | Budapest | Qatar | Cairo | Kuala Lumpur | St. Petersburg | Praha | Manila
Magyar iroda: Kónya Rita | Berzsenyi u. 17. | 8900 Zalaegerszeg | Hungary
Telefon: +36 20 467 52 73 | Fax: +49 30 48 49 83 087 | E-mail: hungary@marathonrally.com