Kezdőlap

Tereprali & offroad


A helyszínről jelentjük


Hírlevél regisztráció

FIA Világkupa Állása


Versenynaptár

Galéria főoldal

Impresszum


Médiaajánlat


Fotó Szolgáltatások


Public Relations


Referenciák


Kérjük, írja be a keresendő szót (szavakat), és nyomjon Enter-t!

Ez a marathonrally.com "Tereprali & Offroad" hírrovata. Az összes hír megtekintéséhez használja a hír alatti linket vagy a bal oldali fomenüt.

V. Örömautózás: “Egy életre szóló élménnyel gazdagodtunk!”.Gyermekkacajtól volt hangos múlt hétvégén a zsámbéki vezetéstechnikai pálya. Az V. Örömautóztatás keretein belül, október 14-én súlyos betegségben szenvedő gyerekeknek szerettek volna olyan élményt nyújtani a szervezők, amivel elfeledtethetik velük egy időre a szomorúságot. Ehhez több autóversenyző is hozzájárult, akik versenyautóikban ajánlották fel a navigátorülést néhány kör erejére. Ifj. Tóth János, Herczig Norbert, Turi Tamás és Bús Edina mellett az Országos Rally Bajnokság első osztályában szereplő Leitgéb Judit is felsorakozott a képzeletbeli rajtvonalhoz, és Suzuki Ignisével okozott örök emléket a kicsiknek. Judit jó barátja, a tereprallys motoros Horváth Lajos “Laller” is részt vett a rendezvényen, aki habár a motorjával nem is, de néhány meglepetéssel azért kedveskedett a kilátogatóknak.

Horváth Lajos “Laller”: Fantasztikus hétvégét tudhatunk magunk mögött. Jó volt látni a gyerekek arcát, miután a versenyzők egy-egy autóztatás után mosolyt csaltak rájuk. Sajnos én csak a jelenlétemmel tudtam megtisztelni a rendezvényt, mert egy héttel ezelőtt valaki meglovasította a motorjaimat. A nyomozás most is folyik, de én nem szerettem volna kimaradni abból, hogy egy ilyen élményt nyújtsunk a kicsiknek és ezzel hozzájáruljunk a gyógyulásukhoz. Néhány meglepetéssel azért így is szolgáltam a gyerekeknek, többek között egy kis édességgel kedveskedtem nekik és rengeteget beszélgettünk, kacagtunk velük.

Jó volt újra rallys közegben lenni, élveztem minden egyes pillanatát. Juditnak köszönhetően ismét helyet foglalhattam a jobb1-ben, s habár eddig sem volt semmi kétségem, de most megbizonyosodhattam róla, hogy kitűnő és magabiztos pilóta. Kettő tereprallys autó is jelen volt a rendezvényen, így bízom benne, hogy a mi sportágunk is érdeklődést váltott ki a gyerekekben. Biztos vagyok abban, hogy nem csak nekik, de nekünk, felnőtteknek is egy életre szóló élmény marad az V. Örömautózás. Remélem, jövőre ismét részt tudunk majd venni a programon, s akkor már én is vihetem majd őket egy-egy körre, a motoromon.

Leitgéb Judit: Szuper programban volt részünk vasárnap, rettentő módon élveztem! Kitűnő volt a szervezés, és a zsámbéki vezetéstechnikai pálya remek helyszínnek bizonyult. Habár az időjárás nem nagyon kedvezett nekünk, a rosszban a jó az, hogy az esőnek köszönhetően legalább tudtunk kicsit csúszkálni a pályán, s az autózás így még jobban tetszett a gyerekeknek. Körülbelül 10-15 lurkónak tudtam egy kis szeletet adni a rallyból, s mindegyikükön látszott, miután kiszálltak a kocsiból, hogy egy életre szóló élményt okoztunk nekik ezzel a nappal.
Nagyon jó volt tenni valamit azért, hogy a kis betegek egy napra kizökkenjenek a kórházi létből, és elfelejtsék a betegségükkel járó gondokat, kellemetlenségeket. Mindenképp szeretnék jövőre is részt venni ezen az eseményen, hiszen én is szívügyemnek érzem a gyerekek sorsát, és szeretnék minden tőlem telhetőt megtenni azért, hogy hozzájáruljak a felépülésükhöz.

2012/10/16 11:17 CET | Szerző: MR//Kónya Rita

Copyright 2007 - 2011 | Impresszum / Kapcsolat / Referenciák | Minden jog fenntartva
Irodák / Képviselők: London | Budapest | Qatar | Cairo | Kuala Lumpur | St. Petersburg | Praha | Manila
Magyar iroda: Kónya Rita | Berzsenyi u. 17. | 8900 Zalaegerszeg | Hungary
Telefon: +36 20 467 52 73 | Fax: +49 30 48 49 83 087 | E-mail: hungary@marathonrally.com